Fotoboeken

De afbeeldingen op deze site zijn wel leuk, maar vormen niet echt een blijvende herinnering. Een fotoboek is dat wel. Je kan een fotoboek naar wens samenstellen, bijvoorbeeld alle foto's van een gymnaste van een jaar, of alle foto's van een vereniging van een bepaalde wedstrijd.

Zo heb ik een fotoboek gemaakt voor mijn vrouw van mijn kleindochter met al haar foto's van 2019, dit zijn alle foto's van al haar wedstrijden in 2019; zowel individueel als duo's en groepen. Ook voor SVOD heb ik een boek gemaakt van de jaarlijkse kerstdemo's. Leuk om de verschillen van jaar tot jaar te zien.

Klik hier om een voorbeeld te zien.

Een fotoboek is altijd een bijzonder kado, voor bijvoorbeeld je (groot-)ouders.

Voor een fotoboek gebruik ik foto's met een hoge resolutie, zodat een optimaal resultaat gewaarborgd is. De foto's, die je van de website kan downloaden, hebben een te lage resolutie voor een echt mooi fotoboek.

Is je interesse gewekt, klik dan op de knop ik wil een fotoboek of stuur een mailtje naar ronald apestaartje langerhorst.eu . We kunnen dan in onderling overleg bepalen welke foto's gebruikt gaan worden, wie het boek gaat maken (dat mag je ook zelf doen), de gewenste eigenschappen van het boek, de leverancier etc. De kosten voor deze service; het beschikbaarstellen van de foto's en het vervaardigen van het boek, zullen je erg meevallen.

Als je een bepaalde foto niet op prijs stelt, stuur mij (ronald @ langerhorst.eu) dan een berichtje met daarin het kenmerk van de foto, ik zal dan die foto zo spoedig mogelijk verwijderen.