Contact

De website is een uit de hand gelopen hobby, die begon met het fotograferen van mijn kleindochter, die aan ritmische gymnastiek doet. Andere ouders wilden ook graag hun dochter op de foto en daar ik toch bezig was, kon ik net zo goed de hele wedstrijd fotograferen.

Dat het uitzoeken en bewerken van deze foto's meer tijd zou vragen dan het maken, had ik mij in het begin niet gerealiseerd.

Bij wedstrijden van ritmische gymnastiek kom je al gauw in aanraking met de fotograaf Bart Treuren en zijn werk. Hij is een voorbeeld voor mij.

Per optreden streef ik naar 6 tot 10 foto's om een redelijk beeld te geven van dat optreden. Ook foto's waar de achtergrond gevormd wordt door het publiek worden gepubliceerd, ondanks het feit dat dit vaak wat onrustige beelden zijn.

De foto's worden enigszins bewerkt maar niet van een filter voorzien. Ook geef ik ze geen watermerk of kenmerk van de wedstrijd mee.


Ik ben via de email te bereiken op ronald @ langerhorst.euAlle afbeeldingen mogen voor eigen gebruik (persoon of vereniging) gedownload worden. Commercieel gebruik alleen na overeenstemming.

Als je een bepaalde foto niet op prijs stelt, stuur mij (ronald @ langerhorst.eu) dan een berichtje met daarin het kenmerk van de foto, ik zal dan die foto zo spoedig mogelijk verwijderen.